Par sanatos cu ulei leave-in sau nu.....

17:44 Irina 2 Comments

Am monstrele din fotografie de la diverse evenimente la care am participat. Fotografia a fost facuta cu ceva timp in urma dar pana in clipa de fata am folosit toata cantitatea de Moroccanoil, aproape tot tubul de Biosilk si jumatate din Kerastase.

Cum sunt descrise in presa:

Moroccanoil beneficiaza de o formula complexa, care restabileste nivelul optim al proteinelor din firul de par, conferind podoabei capilare rezistenta si un aspect sanatos. Uleiul tratament este imbogatit cu acizi grasi, uleiuri cu omega 3, antioxidanti si vitamine, adica cu toate elementele de care parul are nevoie pentru a se prezenta in cea mai buna forma: rezistent, stralucitor, neted, maleabil si ordonat.

Biosilk prima linie de produse pentru îngrijirea pãrului care a fost creata pe bazã de proteine de mãtase pentru a oferi cel mai fin, strãlucitor si sãnãtos pãr. este un tratament leave in este ideal pentru toate tipurile de pãr. Poate fi folosit atât pe pârul umed cât şi uscat sau chiar si pe corp.
Folosit pe pãrul umed ajutã la o reparare şi hidratare mai rapidã a pãrului.
Folosit pe pãrul uscat ajutã la o strãlucire şi maleabilitate incredibilã si protejeazã împotriva factorilor externi (vânt, soare, umiditate etc).

Kerastase reprezinta produsul optim pentru hranirea, protejarea fibrei si a stralucirii parului sanatos. Se poate aplica sub forma de tratament, inainte de spalare, pentru a hrani in profunzime varfurile si radacina sau inainte de a aplica produse de styling, pe parul umed, pentru a crea o bariera protectoare si a nu permite compusilor din produsele de styling sa atace structura firului de par. Elixir Ultime este un tratament ce are la baza un mix de uleiuri care hidrateaza parul, il protejeaza si ajuta la regenerarea celulelor: ulei de argan, ulei de porumb, ulei de camelie si ulei de pracaxi. Acest mix de uleiuri transforma parul tern si lipsit de stralucire intr-unul matasos, stralucitor si plin de vitalitate!

Diferente si asemanari:

Moroccanoil are sticluta de sticla, inchisa la culoare, eticheta colorata, trebuie sa ai grija cum dozezi produsul in palma. Monstra Kerastase este ok, avand o pompita pentru dozarea produsului si fiind realizata dintr-un plastic tare.
Biosilk are sticla dintr-un plastic rezistent dar foarte maleabil, chiar si monstra este sigilata.Necesita atentie la dozarea produsului.

Din punct de vedere al mirosului, Biosilk-ul are un miros foarte puternic, ne trimite cu gandul la parfum, un ingredient nu tocmai bun. Nu persista decat cateva ore. Mirosul produsului Kerastase nu este placut din punctul meu de vedere, am inteles ca miroase a nuci de cocos dar eu il gasesc respingator. Moroccanoil are un miros puternic dar nu deranjant precum celalalt si nici atat de puternic ca al Biosilk-ului, care persista in par cateva ore bune.

Consistenta este la fel in cazul Moroccanoil si Biosilk, difera putin nuanta uleiului, pe cand cel de la Kerastase are o consistenta mai subtire.

Vreau sa mentionez ca toate trei produsele se recomanda a fi folosite in diverse feluri de catre producatori sau diversi stilisti, intainte de spalarea parului, in sampon, pe parul umed, dupa uscarea parului.

Preturile sunt urmatoarele:
Moroccanoil(100ml) - 187 lei sau 79 lei/25 ml
Biosilk(50ml) - 79.90 lei
Kerastase(125ml) - 129 lei

Rezultate din punctul meu de vedere:

Avand in vedere ca eu am avut in posesie numai monstre si pentru ca din punctul meu de vedere cel mai eficient mod de a vedea rezultatele unui tratament este sa-l aplici inainte sa usuci parul, deoarece la caldura parul absoarbe produsul mai repede, eu le-am aplicat cate unul pe parul umed inainte sa-l usuc cu foehnul perie Philips.

Moroccanoil - Din cantitatea de 10 ml am reusit sa folosesc 2 luni, la o frecventa de spalare a parului de 2 ori/saptamana. Am aplicat pe lungimea parului dar mai mult la varfuri. Am folosit  o cantitate cat o boaba de mazare, chiar mai putin. Are consistenta foarte groasa si uleioasa, este foarte spornic. Mi-a placut foarte mult mirosul, fiind puternic dar bland ca aroma. Am fost tare multumita de rezultate, am vazut ca-l pot aplica in fiecare zi fara sa strice aspectul parului. Datorita lui parul meu nevopsit si uscat spre varfuri nu s-a mai despicat atat de mult.

Biosilk - Monstra are 15ml. A fost folosit dupa ce am terminat primul produs. Are un miros foarte puternic, cei cu ficatul slab se prea poate sa nu-l suporte, mie imi da o sensazite de ieftin, cu foarte mult parfum in el. Este transparent, consistenta groasa. L-am folosit ca si pe celalalt inainte de uscare, pe lungime si pe varfuri. Am simtit nevoia sa folosesc mai multa cantitate. Mi-a placut cum s-a comportat cu parul meu, nu la fel de mult ca Moroccanoil insa.

Kerastase - Are o consistenta mult mai lichida, de aici nevoia sa folosesc mai mult produs. Nu m-a incantat deloc mirosul lui. In comparatie cu celelalte mi se pare slab. Dupa primele incercari am folosit din el doar pentru a ajunge la o parere.

In concluzie cel mai bun dintre produse a fost Moroccanoil detasat, chiar daca are pretul cel mai mare. O sticluta de 25 ml ajunge cel putin 6 luni(chiar mai mult) adica 79 lei/6=13 lei pe luna.

Daca nu as avea un buget care sa-mi permita sa-l achizitionez pe cel de mai sus as opta si pentru Biosilk dar nu total impacata.

Sper sa va fie de folos review-ul meu.
Voi ce produse leave-in folositi?

Va pup,

Irihoney


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...