Un brunch vegan si rasfat... by The Body Shop

22:38 Irina 3 Comments

Acum cateva posturi va spuneam ca astept cu nerabdare deschiderea noului concept store The Body Shop si a noului mall Promenada.
V-am dat detalii amanuntite despre noul magazin si afirmam ca sunt nerabdatoare sa ajung acolo pentru a ma convinge :)

Cam asa arata noul magazin, eu nici nu am intrat bine si mi-au castigat simpatia cosutele pline cu bunatati mini size, la preturi atragatoare.

Iata si unul din beauty barurile pentru skin care, unde puteti lua loc si testa produsele sau rasfoi cataloagele.
Make-up barul este special amenajat pentru cliente, aici puteti fi machiate gratuit cu produse The Body Shop si puteti primi consultanta din partea specialistilor. Acestia au machiat si in saptamana modei deci te pot ajuta cu sfaturi profesionale personalizate.

Cel mai mare beauty bar se afla pe mijloc. Pe coltul din prim plan stau chiar produsele mele preferate, gama cu extract de moringa care miroase superb.
Tot mobilierul are un design inovator dar cat se poate de prietenos cu mediul inconjurator, se face economie chiar si la iluminat :)

Daca aveti putin timp la dispozitie puteti urmari fotografiile de pe Values wall care surprind prin imagini si text povestile lucrurilor in care The Body Shop crede, de aici si dictonul "Frumusete cu suflet."
 
Si daca produsele sunt axate pe ingrediente organice, cu ocazia deschiderii noului magazin, am fost intampinate cu un brunch raw vegan delicios.

Eu am ramas impresionata si m-am simtit tare bine la deschidere :) Fetele au fost dragute si foarte informate legat de tot ceea ce inseamna produsele The Body Shop.
Revin cu detalii despre produse, pentru cele care sunteti interesate, si voi organiza un concurs care va avea printre premii produse The Body Shop.

Voi ati vizitat noul magazin The Body Shop? Ce parere v-a lasat ?

XOXO
 


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...