Weekend activities

19:23 Irina 2 Comments

M-am gandit sa va scriu cateva cuvinte despre doua activitati din weekend, poate va tenteaza. Bucurestiul este si va ramane orasul meu de suflet, aici nu te vei plictisi niciodata. Cine sta in casa sau afirma ca se plictiseste in Bucuresti, este un om care nu stie sa se bucure de frumos si sa-si traiasca viata. Dar sa nu deviez de la subiect si sa revin.
Daca sunteti pasionate de fashion,va plac hainele vintage sau pur si simplu vreti sa va actualizati colectia de bijuterii hand-made, sambata puteti merge la acest targ.


 

Gradina OAR (Arthur Verona 19)
Maine - 25.09.2012
Orar: 13-19
Tema: vintage, handmade
 
 
Daca sunteti curiosi din fire si vreti sa vedeti care este procesul prin care se afla cum va fi vremea sau sunteti pasionat de fotografie(acesta excursie e un workshop de fotografie), puteti participa sambata la aceasta excursie organizata de orasul.ro
 
 
 
Se va vizita:
- Platforma meteorologica a statiei meteo Bucuresti Baneasa unde vom vedea instrumentele cu care se masoara variabilele meteorologice (temperatura, precipitatii, presiune atmosferica, vant, etc) atat cu instrumentele clasice cat si cu statia automata.
- Centrul National de Prognoza unde vom primi explicatii de la meteorologul de serviciu privind modul cum se "fabrica" prognoza meteo precum si ce informatii si aparatura sunt utilizate in acest scop (imagini satelitare, imagini radar si harti produse ale modelelor numerice).
Data: sambata 25 august
Ora: 13.00
Locul de intalnire: statia de autobuz 301 de la PIATA ROMANA, la coloane, aproape de iesirea de la metrou Romana.
Se va merge cu autobuzul 301 pana la statia INSTITUTUL METEOROLOGIC.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...