Idei pufoase si ieftine de Ziua Indragostitilor

16:44 Irina 2 Comments

Pe principiul ce-mi place mie nu este obligatoriu sa placa tuturor, am zis sa intru si eu in atmosfera de luna aceasta si sa scriu postari pe tema Ziua Indragostitilor, fie ca o serbati pe 14 sau 24 februarie.
Ce ma intreb eu cu aceasta ocazie este cum am reusit noi cu ajutorul media sa transformam aceasta sarbatoare intr-o alta ocazie sa primim cadouri cat mai consistente, de parca dragostea s-ar masura asa. Nici nu reusim sa ne revenim cu bugetul dupa sarbatorile de iarna ca o luam de la capat, cand de fapt aceasta zi ar trebui sa fie doar una oficiala care sa ne reaminteasca de iubirea pe care ne-o demonstram zi de zi.
Pe acest subiect putem discuta indelung dar pornind de la cateva idei de genul celor enumerate mai sus, eu mi-am propus sa vin cu cateva idei diferite si sa propun niste cadouri haioase, pufoase si ieftine pentru persoana iubita. Pana la urma cadoul, alaturi de o floare, ar trebui sa fie oarecum simbolic, sentimentele dintre noi sa nu fie umbrite de partea materiala, sa primim apreciere pentru sentimente si nu pentru valoarea cadoului. Sentimentul iubirii adevarate este nepretuit si nu poate fi cumparat de nimic. Pentru a experimenta dragostea adevarata trebuie sa acceptam ca relatia cu partenerul si iubirea pe care o impartasim este un dar frumos pe care viata ni-l ofera si sa-l pretuim ca atare.
Asadar am selectat produse pana in limita sumei de 15 lei, mici si pufoase care insotite de flori de sezon sau nu ar trebui sa fie un cadou simpatic.
http://www.giftmarket.ro/


http://www.fungift.ro/magazin-online-cadouri/index.html
La acest magazin livrarea este gratuita.


http://www.thegift.ro/
 
Cine doreste sa realizez un cadou hand-made il poate face singur, pe celalalt blog al meu si al prietenului meu am pus un tutorial pe intelesul tuturor despre cum sa realizezi o bratara a prieteniei cu inimioare http://talesandhandmade.blogspot.ro/2013/02/heart-friendship-bracelets.html iar maine o sa revin cu cateva tutoriale hand-made pentru cadouri.
Pe langa aceste cadouri un gest frumos cum ar fi o cina romantica sau un mic dejun preparate de voi, o plimbare in ceas de seara, o invitatie la pranz, o escapada de-o zi la piscina, un maraton cu filme de dragoste, etc.
Nu uitati sa va ganditi si la prietenii vostri singuri pe care sa-i surprindeti cu ceva mic si dragut, mai ales pe fete, ele cred ca sunt mai sensibile in aceasta zi :)
Sper ca postul meu sa va inspire si sa va reaminteasca ca iubirea trebuie apreciata cu sufletul.

Cu drag,

Irihoney

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...