Asemanatoare, dar diferite - La Roche Posay

14:30 Irina 4 Comments

O sa va spun parerea mea ,pe scurt ,despre doua produse La Roche Posay din aceiasi gama. Aceste produse nu ar trebui sa va lipseasca din rutina zilnica indiferent de anotimp. Am scris articolul special gandindu-ma la zapada. Desi toata lumea se gandeste ca este iarna si nu este nevoie, zapada oglindeste razele soarelui care trec prin nori si ne afecteaza tenul.
Este vorba de crema gel si fluidul extrem ambele cu protectie solara 50+ - La Roche Posay.
Crema-gel are un ambalajul obisnut, tub flexibil cu capac infiletat si un orificiu generos.
Fluidul extrem are un ambalaj tare cu capac care se infileteaza si un orificiu in forma de pompita foarte mic.

Gelul-crema est mai degraba o crema consistenta, trebuie intinsa repede pentru a nu se usca. Pielea ramane putin alba pe unele portiuni daca produsul nu a fost intins suficient de bine. Produsul se usuca repede pe ten, devine mat dar la cateva ore dupa aplicare imi lasa tenul putin gras pe frunte.

Fluidul extrem este foarte apos, intra repede in piele. Nu lasa urme si nu-mi lasa tenul gras deloc. Necesita o cantitate foarte mica in comparatie cu crema.
Ambele sunt foarte spornice. Crema o folosesc din iunie, in fiecare zi si inca nu s-a terminat. Am interupt-o doar pentru ca eram curioasa in legatura cu fluidul extrem primit cadou de la Dana.
Ambele au factor de protective UVB si UVA.  Nu contin parabeni. Lista de ingrediente este asemanatoare, exceptie cele care definesc textura.
Eu ,dupa ce am incercat fluidul, am hotarat ca acesta este mai potrivit tenului meu, crema o voi folosi la plaja insa.
Nota mea este 10, nu am ce le reprosa.

Voi ati incercat aceste creme? Ce alte creme de protectie solara v-au multumit ?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...