October favorites of the month

11:42 Irina 7 Comments

Iata produsele preferate ale lunii octombrie, cu o mica intarziere ce-i drept :P
 

Produsele de ingrijire a tenului:
Demachiant pentru ochi The Body Shop - sterge cat ai clipi machiajul, rimelul in special.
Gelul spumant Gerovital - fara ingrediente aspre cu tenul , face o spuma usoara, e delicat si are un pret bun.
Apa termala Elmiplant - o folosesc dupa fiecare demachiere, sa fixex putin machiajul, dupa epilare, e foarte buna.
Crema cu SPF La Roche posay -  e foarte spornica, o am de la incepuul verii, are SPF 50, e delicata, dar trebuie intinsa bine deoarece lasa pete albe.
Crema de ochi Bee naturals - este grasa, numai din uleiuri, o aplic in fiecare seara pe zona ochilor.
Crema hranitoare Bee naturals - este mai mult un ser, foarte lichida , numai ingrediente naturale, formeaza ca o bariera, iti lasa fata mata.
Crema The Body Shop - este matifianta, delicata, o folosesc deoarece in sezonul rece zona mea T o ia razna si se ingrasa.
 
Produsele lunii penru par, nu le-am pozat pe toate deoarece samponul si balsamul vi l-am aratat deja. Spray-ul de protectie Tresemme e genial, m-a ajutat enorm de cand folosesc placa, parul meu nu s-a degratat aproape deloc. Dupa intindere folosesc uleiul Moroccanoil care miroase genial si imi face parul moale.
Placa e foarte buna, se incalzeste pana la 230 C in cateva secunde si o folosesc de 2-3 ori pe saptamana sa ma indrept, datorita tehnologiei sale nu mi-a deteriorat parul deloc.

Alte produse preferate sunt:
Untul de corp The Body Shop cu moringa - il folosesc mai mult pe maini si ma binedispune mirosul lui, imi hidrateaza pielea si este foarte spornic. Ma bucur ca nu am luat cutia mare, nu reuseam sa o termin nici intr-un an :)
Spray-ul pentru uscare rapida Farmec -  este nelipsit din rutina mea, ma ajuta sa nu intind oja prin toata casa, asa cum obisnuiam sa fac. Eu chiar nu am rabdare sa se usuce clasic.
Acetona Flormar - este iubire veche intre noi, este delicata, sterge cu rabdare orice fel de oja si nu-mi deterioreaza unghiile mele fragile.
Ojele S-HE si Bourjois in nuantele din foto au fost cele mai utilizate in aceasta luna :)

Voi ce ati folosit preponderent in aceasta luna ?

XOXO

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...