Masca Macadamia Natural Oil - ajutorul meu pentru un par lucios

12:54 Irina 9 Comments

Astazi vreau sa va vorbesc despre un produs foarte bun Masca Macadamia Natural Oil despre care cred ca ati citit numai lucruri bune. Ea este laudata de foarte multe fete de pe Youtube.
Pentru ca m-am hotarat sa-mi las parul sa creasca si pentru ca acum il am natural, deci uscat si foarte incalcit si infoiat, m-am hotarat sa investesc in produse bune pentru par.
Asadar am cumparat aceasta masca de pe Aoro.ro, magazin pe care vi l-am mentionat si cu alte ocazii. Pretul pentru varianta de 250 ml a fost 79 lei. In opinia mea investitia merita.

Ce spune producatorul:

Macadamia Deep Repair Masque este perfecta pentru parul deteriorat si uscat, avand o actiune puternic reparatoare.
Formula sa contine ulei de macadamia, ulei de argan, ulei de arbore de ceai, ulei de musetel si extracte de alge si aloe vera.
Efectele aplicarii mastii de par Macadamia sunt o adevarata terapie: firul de par este hidratat si hranit in profunzime, elasticitatea parului creste considerabil, devine stralucitor si matasos.
Parul deteriorat este reparat si revitalizat, primele rezultate fiind vizibile inca de la prima aplicare.
 

Parerea mea:

Primul lucru pe care l-am observat la ea dupa ce am desfacut-o este mirosul divin, destul de puternic. Masca are o consistenta cremoasa. O cantitate mica este de ajuns, ceea ce inseamna ca este foarte spornica. Ambalajul este din plastic, destul de rezistent.
Eu o las in par cat ma fatai prin dus si o clatesc la sfarsit. Producatorii recomanda ca produsul sa fie lasat pe par in jur de 10 minute, dar eu nu cronometrez niciodata. Dupa folosire am parul foarte fin si moale, fara a lipsi volumul. Dupa folosirea mastii parul ramane cu un miros discret care persista. Parul meu parca a inceput sa creasca mai repede de cand o folosesc, pana si coafeza mea a observat o schimbare, nu mai este asa uscat.
Eu o folosesc cam de 2 ori pe saptamana cand imi permite timpul, daca nu doar in weekend.
Am folosit-o impreuna cu orice sampon, folosesc balsam doar cand nu o aplic si pe ea. In rest folosesc un tratament anti-heat si din cand in cand ceva pentru styling.

Lista de ingrediente:

Water (Aqua), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Cetyl Palmitate, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Fragrance(parfum), Amodimethicone, Trideceth-12, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Sodium PCA, Dimethicone, Triethanolamine, Citric Acid, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Chlorphenesin, Sorbic Acid, Linalool, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional , Citronellol, Limonene, Yellow 6 (CI 15985), Yellow 5 (CI 19140), CI14720.

Ingredientele sunt bune, contine 2 uleiuri, de argan si macadamia, cateva ingrediente pentru imblanzirea parului, unul anti-iritant pentru piele, cativa alergeni care sunt permisi in cantitati mici. Cateva ingrediente cu rol de parfumare nu tocmai ideale dar altfel nu ar mai fi mirosit asa divin.
Nu stiu cum s-a ajuns la aceasta formula dar este eficienta pentru orice tip de par.
Avand in vedere ca este un produs rinse-off, ingredientele cu rosu nu prezinta un risc asa mare.

 Voi ati incercat aceasta masca? Va tenteaza pe viitor?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...