Gama EUCERIN VOLUME FILLER

19:53 Irina 0 Comments

Nu exista secrete in ceea ce priveste pastrarea unui ten fara riduri. Insa trecerea timpului este ireversibila si viata noastra in marea majoritate a timpului este inconjurata de stres si poluare, iar tenul cu timpul incepe sa-si piarda din volum, din unele straturi profunde ale pielii, deoarece cantitatea  de acid hialuronic si colagen produsa de organism scade la fel si numarul si dimensiunea celulelor generatoare de volum numite adipocite.
Vestea buna este ca ne putem intretine aspectul tenului fara a apela la interventii chirurgicale.  Pur si simplu trebuie sa fim atente la anumite obiceiuri, inca de la aparitia primelor schimbari ale pielii, cum ar fi :

      ·         Alimentatie sanatoasa

·         Gimnastica faciala sau masaj facial

·         Evitati fumatul

·         Ganditi pozitiv

·         Odihniti-va suficient

·         Hidratati-va cu apa

·         Ingrijirea tenului
In acest an schimb prefixul de la 2 la 3, inca nu arat deloc aceasta varsta dar am grija sa respect obiceiurile de mai sus pe cat posibil.


Totusi incepand cu varsta de 30 de ani as dori sa am mai multa grija de tenul meu introducand pe langa crema de zi, de noapte si o crema de ochi. Eu sustin ideea ca produsele trebuie sa fie din aceeasi gama pentru a se completa si a obtine rezultate. Acestea fiind spuse, prima mea alegere va fi gama antirid EUCERIN Volume Filler ce combina trei ingrediente active:
- Magnololul, un extract din magnolie, imbunatateste aspectul pielii activand si stimuland multiplicarea celulelor, ce genereaza de pana la trei ori mai mult volum pielii.

- Oligopeptidele stimuleaza metabolismul pielii actionand asupra retelei fibrelor de colagen, conferind fermitate.
- Acidul hialuronic optimizeaza hidratarea pielii si reduce ridurile.

Studiile clinice si dermatologice au demonstrat ca produsele Eucerin Volume-Filler ajuta la restabilirea volumului facial, redefinirea conturului fetei, restaurarea fermitatii pielii si reducerea ridurilor. Produsele au SPF 15 si protectie UVA impotriva radiatilor solare, contribuind la prevenirea imbatranirii premature a pielii.
 
Gama Eucerin Volume-Filler are exact 3 produse pe care le puteti folosi in rutina voastra:

Pe voi ce va preocupa la tenul vostru? Ridurile viitoare sau semnele adolescentei ? V-ar placea sa incercati aceasta gama ?

Cu drag,

Irina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...