Ganduri - trecerea timpului peste ten

20:46 Irina 1 Comments

Anul acesta voi implini 30 de ani. Nu stiu inca daca sa ma bucur sau sa fiu trita. Ceea ce stiu cand ma gandesc este ca vreau sa arat in continuare mai tanara decat varsta reala. Si care este principalul ingredient care contribuie la aceasta senzatie vizuala? Mai mult ca sigur pielea fetei care este prima remarcata.
Acum cu schimbarea prefixului incerc sa fiu cat se poate de constiienta de factorii interni si externi nocivi la care sunt supusa zilnic si sa iau masuri.  Traiul in capitala poluata, radiaţiile UV din ce in ce mai puternice, stresul , lipsa somnului cateodata, mese luate pe fugă contribuie la îmbătrânirea a pielii.

Atunci când tenul începe să îşi piardă volumul prin diminuarea cantităţii de acid hialuronic, colagen şi prin scăderea numărului şi dimensiunilor celulelor grase, pielea devine aspră şi uscată iar conturul facial se pierde prin lasarea muschilor, astfel aspectul tanar disare cu timpul.
Expertii Eucerin au combinat  3 ingrediente active- magnololul (extract de magnolie), oligopeptidele (extract de anason) luptă împotriva pierderii de volum şi acidul hialuronic ce stimuleaza hidratarea in gama Volume-Filler.
 
Aceasta gama are 3 produse ce promit reducerea ridurilor şi restabilirea fermităţii pielii şi redefinirea conturului facial:
 
Cremă de zi: Crema oferă o îngrijire intensivă şi protecţie împotriva radiaţiilor solare datorită FPS 15. Indicată pentru tenul uscat si non-comedogenică.
Cremă de noapte: Crema pentru toate tipurile de ten ajută la regenerarea celulară pe timpul nopţii datorită dexpanthenolului.
Cremă pentru ochi: Special creată pentru zona sensibilă din jurul ochilor.

Sunt curioasa sa incerc gama EUCERIN Volume Filler pentru a vedea daca resecta ce promit.

Voi ati folosit produse Eucerin?Ce parere v-au lasat? V-ar plăcea să testaţi gama Volume-Filler?

Cu drag,

Irihoney

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...