Crema Spirulin de la Hofigal

15:26 Irina 10 Comments

Cu ocazia Mosului Nicolae am primit de la o persoana foarte draguta si speciala un cadou(multumesc Gabriela :*). In acest cadou se afla si crema Spirulin de la Hofigal, crema pe care o gasiti pe site-ul Dacic Cool.



Ce promite producatorul:
SPIRULIN este o cremă de întreţinere si regenerare cu extract total de SPIRULINA PLATENSIS vie.
Crema SPIRULIN REVITALIZEAZĂ, REGENEREAZĂ, HIDRATEAZĂ şi PROTEJEAZĂ faţa de vânt şi razele solare, fiind indicată în aceeaşi măsură, pentru toate tipurile de ten.
Crema “SPIRULIN” este un produs natural NEPARFUMAT . Această cremă îmbină în mod armonios şi fericit proprietăţile cosmetice arătate, cu proprietăţile terapeutice care au la bază procesele de regenerare, refacere şi revitalizare a ţesuturilor pe care le hidratează , hrăneşte şi protejează.
Datorită componentelor micro-algei Spirulina Platensis, crema SPIRULIN ajută la normalizarea schimbului ionic la nivel celular, restabilirea legăturilor celulare slăbite, stimularea anabolismului proteic şi metabolismului la nivel celular, are acţiune antioxidantă, stimulează creşterea şi refacerea ţesuturilor afectate local (tăieturi, răni postoperatorii, ţesuturi inflamate etc.), asigură rolul antitoxic prin eliminarea toxinelor şi a radionucleotidelor (protector solar), poate fi utilizată după tratamente cu raze X. De asemenea, poate fi utilizată cu efecte benefice în: acnee; dermatoze; urticarii; entorse, edeme, rupturi musculare, ajutând îmbunătăţirea performanţelor sportive; gută şi febră musculară prin eliminarea acidului lactic şi dezinflamarea ţesuturilor; încetinirea procesului de uzură celulară.


Parerea mea:
Crema este ambalata intr-o cutiuta cu capac din plastic tare, dupa cum se vede si in poza. Acest lucru este un minus deoarece umbland de fiece data cu labutele prin ea nu este tocmai igienic.Insa mi-a placut ca pe fundul cutiei se gaseste data de expirare care este destul de mica, ceea ce este un lucru bun.Totusi as prefera varianta de monodoze fara conservanti in detrimentul acesteia. Da produsul se regaseste in doua variante: Cutie conţinând 50 ml cremă sau monodoze a 2 ml fiecare (fără conservanţi).
Culoarea este foarte funny, insa aplicata pe fata se transforma intr-o crema alba care trebuie masata bine pentru a intra in piele. Este foarte densa deci o cantitate mica de crema este de ajuns. M-a bucurat ca nu am simtit porii incarcati.
Lista INCI o regasiti in fotografie, contine ingrediente bune, pe langa spirulina are si ulei de catina alba, BHA, ulei de salvie.
Eu am folosit-o in combinatie cu uleiul de argan noaptea pentru ca este destul de grasa pentru zi, desi dupa un timp intra in piele si nu lasa o pelicula grasa.
Este o crema foarte buna pentru perioada rece, in special iarna cand pielea necesita un plus de hidratare.Tenul meu este mixt cu zone uscate in jurul gurii si usturimi pe zona fruntii ocazional.In aceasta iarna pot spune ca am scapat de zonele acestea uscate si pielea mea s-a simtit foarte bine :)
La o cantitate de 50 ml si faptul ca am simtit o diferenta notabila pretul este mai mult decat aceptabil 7.19 lei.
O recomand cu caldura si o voi cumpar dar pana i se va schimba ambalajul voi prefera monodozele.

Voi ati incercat crema SPIRULIN? Ati incercat aceasta crema?

Cu drag,

Irihoney

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...