Noutati La Roche Posay

15:25 Irina 4 Comments

Ieri am participat la intalnirea organizata la restaurantul Gargantua Anniversaire pentru a discuta despre protectia solara, pentru ca in asteptarea sezonului cald care se apropie trebuie sa ne pregatim.
Am avut oportunitatea sa o ascult pe dna doctor dermatolog Florentina Zaharia (centrul Bioderm) care ne-a povestit despre riscurile expunerii la soare, despre cancerul de piele si cat de periculoase sunt alunitele, mai ales cand sunt expuse la soare. Fetele din sala au avut multe intrebari, s-au primit raspunsuri pertinente si am aflat multe lucruri interesante:
  • Uleiul de masline nu este bun ca protectie solara
  • Este de ajuns sa te expui la soare de trei ori pe saptamana cate 15 minute chiar si cu protectie solara pentru a asimila vitamina D
  • Soarele ne afecteaza chiar daca cerul este innorat
  • Protectia eficienta trebuie sa aiba SPF 50 si 50+
  • Produsul trebuie sa aiba factor SPF si PPD(impotriva razelor de tip A)
  • Produsele cu SPF 10,15, 20 nu protejeaza
  • Poti sa incepi cu un SPF 50 iar dupa ce ai prins bronz sa utilizezi si unul de 30-35
 Reprezentantul LA ROCHE POSAY ne-a prezentat doua produse inovatoare in materie de protectie solara, ambele din gama ANTHELIOS XL:
  • gelul crema Dry Touch SPF50+  
  • uleiul invizibil nutritiv SPF50+
  ANTHELIOS este prima gama de protectie care a luat in considerare si protectia UVA, combinand un filtru eficient cu o toleranta optima pentru utilizatori.
Produsele din aceasta gama ofera protectie fotostabila UVA-UVB si rezistenta la apa (SPF50+ / PPD 35) datorita sistemului de filtrare cu Mexoryl XL, ideala pentru pielea sensibila sau predispusa la alergii solare.


Am putut testa formula gel-crema ANTHELIOS Dry Touch SPF50+. Crema este imediat absorbita de piele, fara a lasa urme albe sau efect gras la suprafata. ANTHELIOS Dry Touch contine sistemul patentat de protectie solara, Mexoplex, care garanteaza o protectie foarte ridicata UVA-UVB si ofera toleranta optima pentru pielea sensibila sau alergica la soare. Ni s-a spus ca formula a rezistat cu brio si la conditii de testare extrema, in sauna, reusind sa mentina efectul de matifiere la nivelul pielii chiar si dupa doua ore de umiditate foarte ridicata.
                                  
Uleiul invizibil nutritiv ANTHELIOS, cu factor de protectie 50+ contine un echilibru perfect intre doua uleiuri : 40% ulei uscat si lejer pentru a facilita aplicarea si 60% ulei emolient pentru a hrani pielea. La aplicare, textura isi recapata densitatea initiala pentru a crea un film protector uniform, dar invizibil. Formula este, bineinteles, hipoalergenica si fara parabeni. Am testat putin din acest ulei si nu-ti lasa pielea uleioasa deloc.Nu are miros.
 
M-am simtit tare bine la eveniment si am aflat multe lucruri utile despre soare si sanatate.
Ulterior o sa revin cu pareri despre crema de fata cu SPF 50+ deoarece o sa inlocuiesc crema PC SPF 15 cu aceasta pentru o protectie buna impotriva soarelui.

Voi ce factor folositi?Care este crema voastra preferata pe timpul verii?
 
Cu drag,
 
Irihoney

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...