Rasfat pentru femeia de langa tine

16:15 Irina 0 Comments

  Cum spuneam si in postul anterior urmeaza o perioada in care sarbatorim iubirea, femeia, iubirea fata de femei, mame, etc. O femeie pe care am iubit-o foarte mult si de la care am invatat foarte multe despre viata a fost bunica mea. Era o doamna, asa acum erau doamnele pe vremuri, mereu cocheta, machiata discret si plina de bijuterii.
  Bunica imi spunea sa tin minte ca o femeie, pentru a fi remarcata, trebuie sa poarte bijuterii, bijuteriile innobileaza o femeie si ii dau un farmec aparte. Bijuteriile sunt esenta feminitatii si elegantei. Un accesoriu bine ales este precum o raza de soare intr-o zi cu nori. Bijuteriile nu sunt nişte obiecte ca oricare altele, ci unele cu o mare încărcătură sentimentală fiind un lucru care danuieste peste ani, constitue o amintire a persoanei care ti-a daruit-o cu drag si a bucuriei ce ti-a pricinuit-o. O bijuterie ii da femeii incredere in sine, o face sa se simta frumoasa. De aceea bijuteriile sunt cadoul ideal pentru o femeie, indiferent de ocazie. Ceva mic si stralucitor intr-o cutiuta frumoasa daruit ,nu neaparat cu o ocazie anume, o poate face pe femeia care o iubeste sa straluceasca de fericire.
  Simple și delicate sau opulente, purtate ca o singură piesă statement sau în combinație cu alte accesorii, bijuteriile vor adăuga întotdeauna o aură prețioasă  ținutei tale si vor da un strop din strălucirea și culoarea personalității tale. Bijuterii din argint cu pietre pretioase pentru orice gusturi si buzunare puteti gasi pe beprecious.ro. Designul bijuteriilor este foarte frumos realizat, avand incrustate perle, topaz, zirconiu, granat, tanzanit, opal.

Nu mai stati pe ganduri, profitati si cu fiecare ocazie care vi se iveste dovediti persoanelor iubite cat de mult le apreciati, nu conteaza cat de mic este gestul.

Voi cum va aratati dragostea fata de persoanele iubite?

Cu drag,
 Irina

* acest articol este scris pentru campania Blogawards

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...