Glamour cu ocazia sarbatorilor primaverii

17:41 Irina 2 Comments

   Se simt primele semne de primavara si se apropie cu pasi repezi sarbatorile Sf. Valentin, Dragobete, 1 Martie , 8 Martie. Fie ca ti-ai gasit barbatul visurilor tale, fie ca inca te bucuri de viata impreuna cu prietenele tale, acesta este o ocazie buna sa te simti rasfata. Desi in fiecare zi ar trebui sa ne rasfatam, este totusi bine ca exista cateva ocazii care sa ne reaminteasca sa ne gandim si la noi.
   Cel mai bun mod a face o femeie sa se simta bine in pielea ei este de a ii darui o tinuta frumoasa, care sa o avantajeze si care sa bucure ochiul privitorilor.
GlamourShop este un magazin online potrivit daca doresti sa faci shopping online de calitate si sa-ti rasfeti femeia draga. Nu cunosteam site-ul initial dar dupa ce l-am vizitat temeinic prin toate categoriile, am ramas placut impresionata de lucrusoarele frumoase din el, de aici si recomandarea.
 Puteti gasi tinute de seara, tinute casual sau office. Calitatea produselor este superioara, acestea fiind importate din Anglia, Germania, Italia sau Franţa , de la colaboratorii magazinului, iar raportul calitate pret este superior. Transportul este prompt, iar daca depasiti bugetul de 500 lei, acesta este gratuit. Puteti opta pentru statutul de membru VIP primind oferte de pret  personalizate. GlamourShop ofera si puncte de loialitate, acestea putand fi schimbate în cupoane valorice, obtinand astfel un discount substantial. Daca recomndati site-ul unui prieten de asemenea aveti beneficii.
    Daca hotarati sa iesiti in oras cu iubitul pentru a sarbatori aceste zile, va puteti pune in valoare cu una din tinutele trendy pe care le gasiti in magazin. Sugestiile mele sunt pielea ecologica care avantajeaza silueta, rozul prafuit si detaliile. Rochiile cu un aer romantic sunt si ele in trend, anul acest albul fiind in centrul atentiei, dar nimeni nu s-ar da inlaturi de la o rochie in culoriile iubirii. Poti opta pentru o tinuta crop top si fusta creion care alungeste si subliniaza silueta sau fusta cu pliuri pentru a conferi putin volum soldurilor.



  Daca esti singura, fii sufletul grupului tau de prietene si foloseste una din ocazii pentru a iesi la un film, la o cafea, la cinema, la bowling. Indiferent de stilul tau, poti gasi ceva comod si trendy pe GlamourShop. Iata cateva sugestii - pulovarele oversized, piele ecologica, pulovar cu inimioare rosii, accente grafice sau aztec.

   Daca ramaneti in intimitatea casei voastre, va puteti simti sexy intr-unul neglijeu, rasfatandu-va       cu bomboane Ferrero Roche, o baie cu spuma si un vin bun sau organizand o pijama party cu prietenele voastre.


Daca nu ai timp de iesiri sau cine romantice, iar dupa o zi de munca vrei doar sa te odihnesti acasa, bucurandu-te de wekend, o idee este sa faci shopping virtual. Poti intra pe GlamourShop si iti poti alcatui un wishlist care sa devina realitate, cu prima ocazie cand bugetul iti permite. GlamourShop iti ofera multiple posibilitati.

Ce parere aveti de sugestiile de mai sus? Voi aveti planuri pentru sarbatorile ce vin?

Cu drag,

Irina

* acest articol este scris pentru campania Blogawards

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...